Go Back Email Link
Logo

Plaatkoek vruchten-kruimels

Bekijk het recept voor Plaatkoek vruchten-kruimels

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling gele room

  • 4200 g - 100% Gele room

Vulling vruchten

  • 4200 g - 100% Fruitvulling

Vulling Boterkruimels

  • 1800 g - 42% Bloem
  • 1350 g - 32% Castormelis
  • 1080 g - 25% Roomboter (zacht)
  • 32.4 g - 1% Zout

Recept werkwijze

  • Vulling: Boterkruimels: meng alle grondstoffen in een machinebekken en draai tot kruimels in 1e versnelling
  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Voorrijs: Geef het deeg een voorslag van 20-25 minuten
  • Verwerken: Uitrollen tot een plak van ong. 3mm dikte en op een plaat van 60x80 cm fonceren. De deegplak prikken en vullen met een laag gele room (ong. 700 gram) en vruchten vulling (ong. 700 gram. Bestrooien met kruimels (ong. 700 gram)
  • Narijs: ong. 35 minuten
  • Bakken: ong. 30 minuten bij 210-220℃