Go Back Email Link
Logo

Tiroler Karree

Een perfect recept voor Valentijnsdag: Ieder moment van de dag is op Valentijnsdag een goed moment om je Valentijn te verrassen. Met dit rijk gevulde verwenbroodje toont men extra veel liefde, ook lekker bij een bakje koffie. Bak ze bijvoorbeeld in hartvorm om extra aandacht te vestigen.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
  • 800 g - 8% Gist
  • 300 g - 3% Mokka extract
  • 200 g - 2% Proson XS
  • 4800 g - 48% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Cashewnoten
  • 1000 g - 10% Mix Tropical
  • 3000 g - 30% Suikernibs P4
  • 500 g - 5% Gemalen Anijszaad

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Daarna de vulling er goed doorheen draaien.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: 1850 gram per 30 stuks.
  • Bolrijs: ong. 10 minuten.
  • Modelleren: Verdelen met verdeler/opboller, niet opbollen.
  • Narijs: ong. 60 minuten, bestrooien met roggebloem.
  • Bakken: ong. 10 minuten bij 250℃, milde vloer.