Zoete Zonde (SmaakGevers)
Zoete Zonde op basis van Sonnetmix Inverno.
Ingrediënten:
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% SONNETMIX INVERNO
- 800 g - 8% Gist
- 200 g - 2% Mokka extract
- 5500 g - 55% Water ca.
Vulling:
- 2500 g - 25% Karamelstukjes
- 2000 g - 20% Parelsuiker met chocolade coating
- 1000 g - 10% Rozijnen
Victoriabeslag:
- 3000 g - 30% Amandelschaafsel
- 3000 g - 30% Fijne kristalsuiker
- 100 g - 1% Eiwit
Maak de praline aan.
Meng alle grondstoffen tot een homogene massa.
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur ca. 26°C.
Weeg deegstukken af van ca. 350 gram en oppunten.
Puntrijs ca. 20 minuten.
Opmaken als busbrood.
Licht bevochtigen, door de praline rollen en in aluminium bakvormen leggen.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken: ca. 25 minuten op 210°C.