Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Abrikozen Tulband
Abrikozen Tulband op basis van Credi Cream Cake Vanilla.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten:
10000
g
CREDI CREAM CAKE VANILLA
3500
g
Eieren
3000
g
Olie
2500
g
Water
Vulling:
2000
g
Gedroogde Abrikozenstukjes
Bakvorm:
Heritage Tulbandvorm
Recept werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een homogeen cakebeslag gedurende 2 minuten in de eerste versnelling en 3 minuten in de tweede versnelling.
Meng de gedroogde abrikozenblokjes er in de eerste versnelling er doorheen.
Weeg per bakvorm ca. 900 gram cakebeslag af.
Bakken: ca. 55-60 minuten op 160°C.
Werk af met bloemsuiker of naar eigen inzicht.
Notes
Tip:
Voor een extra frisse smaak, voeg sinaasappelsap en zeste toe.