Go Back Email Link
Logo

Black Vegan Brioche Hamburger Buns

Bekijk het recept voor Black Vegan Brioche Hamburger Buns met Malsextra Poeder, Sonextra Shortening Clean Label en Sonplus CL.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie:

  • Zwart sesamzaad

Hamburgers

  • Gemaakt van NaTurLi Vegan (plantaardig gehakt)

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: ca. 1800 gram (30 stuks).
  • Bolrijs: ca. 10 minuten.
  • Verdelen en opbollen. Plaats de bolletjes op bakplaten en decoreer ze met zwart sesamzaad.
  • Narijs: ca. 75 minuten.
  • Bakken: ca. 8 minuten op 250°C.
  • Beleg de broodjes decoratief met voldoende groente, gebakken vegan hamburgers en vegan saus.