Go Back Email Link
+ servings
Logo

Eierkoekengebak

Eierkoekengebak op basis van Credi Eierkoekenmix en Credi Ammonium.
Servings 1

Ingrediëntenlijst

Beslagplak:

Mascarpone Roomvulling:

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen voor het eierkoekenbeslag 10 minuten in een lage versnelling tot een homogeen beslag.
  • Laat het eierkoekenbeslag minimaal 30 minuten rusten.
  • Schep het eierkoekenbeslag in een met bakpapier geprepareerde bakplaat met opstaande randen van 60 x 40 cm.
  • Bakken ca. 9 minuten op 230°C.
  • Laat de beslagplak volledig afkoelen.
  • Maak de Mascarpone Roomvulling:
    Meng de Credi Fond Neutral en de Credi Compound Limoen Citroen met het lauwwarme water.
    Spatel hier de lobbige slagroom en de mascarpone doorheen.
  • Vul de volledig afgekoelde beslagplak met de Mascarpone Roomvulling en laat deze voldoende opstijven in koeling of vriezer.
  • Snij in gewenste maat en werk af naar eigen inzicht.

Notes

Tip:

Je kunt dit eierkoekengebak als grote taart of als stuksgebak presenteren.