Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur ca. 26°C.
Weeg deegstukken af van 2000 gram (30 stuks) en opbollen.
Bolrijs ca. 5 minuten.
Verdelen en opbollen, eventueel de zijkanten door de zonnebloempitten rollen en direct op bakplaten plaatsen.
Tussenrijs ca. 5 minuten.
Plat drukken en daarna de gesmeerde beschuitdoppen erover zetten.
Bakken als 3 van de 4 gaatjes in de beschuitdoppen zijn vol gerezen (ca. 70 minuten).
Bakken ca. 10 minuten op 260°C.
Na het bakken direct de beschuitdoppen verwijderen.
De afgekoelde beschuitbollen doormidden snijden.
De beschuiten kleuren/drogen bij 200°C.
Hierna zijn de naturel beschuiten klaar.
Voor hartig beschuit de naturel beschuiten insmeren met Sonextra Marinade Green Herbs en/of Sonextra Marinade Pomodori.
Nog ca. 10 minuten terug in de oven van 200°C.
Hierna zijn de hartige beschuiten klaar.