Gevulde Focaccia
Gevulde Focaccia op basis van SonPulse Italian
Servings 35 stuks
Focaccia deeg:
- 2000 g - 100% Bloem
- 40 g - 2% Gist
- 30 g - 1,5% Zout
- 60 g - 3% Olijfolie
- 1100 g - 55% Water ca.
Vulling:
- 1040 g - 52% SonPulse Italian
Decoratie:
- Mix van maïsdecoratie met zwarte en witte sesamzaadjes
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur ca. 26°C.
Weeg deegstukken af van ca. 90 g (focaccia plaat 12 cm doorsnede) en bol deze op.
Druk de deegstukken in 2 stappen uit tot plakken en laat vervolgens ca. 60 minuten rijzen.
Narijs voor ongeveer 60 minuten.
Spuit net voor het bakken ca. 30 g SonPulse Italian in op iedere gerezen deegstuk.
Bakken: ca. 18 minuten op 180°C.