Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mexicaanse Rondo
Mexicaanse Rondo op basis van SonPulse Mexican
Servings
48
stuks
Ingrediëntenlijst
Korstdeeg:
500
g
Bloem
260
g
Water ca.
5
g
Zout
400
g
Toerboter/margarine
Vulling:
1100
g
SonPulse Mexican
110
g
Water
Decoratie:
Eistrijksel
Maïsdecoratie
Recept werkwijze
Maak korstdeeg.
Slap met het water de SonPulse Mexican af.
Rol het korstdeeg uit op een breedte van 37 cm en een dikte van 2 mm.
Snij banen van 12 cm breed.
Spuit de SonPulse Mexican op de banen en vouw deze dicht.
Strijken met eistrijksel en decoreren met maïsdecoratie.
Snijden op 5,5 cm (ca. 45 g).
Voldoende laten rusten.
Bakken: ca. 25 minuten op 180°C.
Notes
Tip: gebruik plantaardige margarine en water in plaats van eistrijksel voor veganistische snacks