Tarwe Maïs Busbrood
Bekijk het recept voor Tarwe Maïs Busbrood
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Volkorenmeel
- 5000 g - 50 % VITASON MAIS (50%)
- 250 g - 2.5 % Gist
- 6000 g - 60 % Water ong.
Decoratie
- 250 g - 2.5% Maisgries
- 250 g - 2.5% Tarwezemelen
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 26°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 910 gram en opbollen.
Punt: ca. 40 minuten.
Opmaken als busbrood, decoreren met mix van maïsgries/tarwezemelen en in bakblikken leggen.
Narijs: ca. 70 minuten. Voor het bakken inknippen zoals knipbrood.
Roterend bakken: Ong. 40 minuten bij 210ºC.