Creamy Muffins Vanilla with Fruit Filling
Bekijk het recept voor Creamy Muffins Vanilla with Fruit Filling
Ingrediënten
- 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 350 g - 35% Eieren
- 300 g - 30% Olie
- 225 g - 22.5% Water ong.
Vulling
- 100 Bakvaste fruitvulling naar keuze
Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
Afwegen: Spuit een dop beslag in de muffincups, dusdanig dat de bodem bedekt is. Breng hierop de fruitvulling aan in het midden van de cup. Dek vervolgens de fruitvulling af met beslag. Totaal ong. 90 gram, afhankelijk van de cup maat
Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃
Extra informatie
Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen