Voorbereiden - Vetdeeg aanmaken: meng alle grondstoffen kort tot men een deeg bekomt
Voorbereiden - Frangipan aanmaken: boter crèmeren en vervolgens de eieren toevoegen. Als laatste de broyage en de bloem ondermengen
Voorbereiden - Cakebeslag maken: meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
Leg een bodem vetdeeg van 2 mm dik in een houten ring met papier. Vervolgens een dun laagje abrikozen confituur aanbrengen en lichtjes bestrooien met brésilienne nootjes. De vorm voor de helft vullen met een mengeling van 2/3 cakebeslag en 1/3 frangipane
Bakken: De cake 3/4 bakken, ong. 20 minuten bij 180℃
Bestrooien: Na 20 minuten de cake rijkelijk bestrooien met de appelcompote mengeling en afdekken met victoria beslag
Verder bakken, ong. 20-25 minuten bij 180℃