Bruin Busbrood (PROSON BRUIN ROYAL)
Bekijk het recept voor Bruin Busbrood (PROSON BRUIN ROYAL)
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 170 g - 1.7% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 300 g - 3%% PROSON BRUIN ROYAL RSPO-SG
- 5800 g - 58% Water ong.
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 910 gram
Bolrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood
Narijs: ong. 70 minuten
Bakken: ong. 35-40 minuten bij 240℃
Variatiemogelijkheden
Proson Bruin Royaal laat zich uitstekend combineren met PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG of Proson Wit Royaal. Met verschillende receptverhoudingen ( 2:1 of 1:2) kunt u broodkenmerken zoals smaak en kruimkleur naar eigen inzicht sturen.