Go Back Email Link
Logo

Wit Busbrood (FermenSon Prestige)

Wit brood gebakken met FermenSon Prestige (voordeeg) heeft een pure broodsmaak en is van constante ambachtelijke kwaliteit. Bekijk het recept en de werkwijze.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 250 g - 2.5% Gist
  • 200 g - 2% FermenSon Prestige
  • 122 g - 1.22% Zout
  • 5700 g - 57% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken afwegen van 920 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 40 minuten.
  • Eventueel van decoratie voorzien en hierna in bakblikken leggen.
  • Narijs: ca. 70 minuten.
  • Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
  • Bakken: ca. 30 minuten op 235°C met stoom.
  • Opmaken als busbrood