Go Back Email Link
Logo

Mini Brioche

Zoete-plank-bakkerij-Prins2-1024x599
Bekijk het recept voor Mini Brioche

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7000 g - 70% Bloem (eiwitrijk)
  • 3000 g - 30% Sonnet Briochemix 30%
  • 700 g - 7% Gist
  • 150 g - 1.5% Zout
  • 2000 g - 20% Heel ei
  • 3000 g - 30% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Ong. 3 minuten in de 1e versnelling en ong. 8-12 minuten in de 2e versnelling
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Bulkrijs: ong. 90 minuten en na 45 minuten een doorslag geven
  • Afwegen: 2000 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen, opbollen en op een plaat leggen. Strijken met ei
  • Narijs: ong. 75 minuten
  • Insnijden: Na 60 minuten inknippen
  • Bakken: ong. 9 minuten op 260-270℃