Plaatkoek vruchten-kruimels
Bekijk het recept voor Plaatkoek vruchten-kruimels
Vulling vruchten
- 4200 g - 100% Fruitvulling
Vulling Boterkruimels
- 1800 g - 42% Bloem
- 1350 g - 32% Castormelis
- 1080 g - 25% Roomboter (zacht)
- 32.4 g - 1% Zout
Vulling: Boterkruimels: meng alle grondstoffen in een machinebekken en draai tot kruimels in 1e versnelling
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Voorrijs: Geef het deeg een voorslag van 20-25 minuten
Verwerken: Uitrollen tot een plak van ong. 3mm dikte en op een plaat van 60x80 cm fonceren. De deegplak prikken en vullen met een laag gele room (ong. 700 gram) en vruchten vulling (ong. 700 gram. Bestrooien met kruimels (ong. 700 gram)
Narijs: ong. 35 minuten
Bakken: ong. 30 minuten bij 210-220℃