Kneed alle grondstoffen van het brooddeeg tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur ca. 25°C.
Weeg 18 deegstukken af van ca. 1500 gram (voor een bakplaat van 60 x 80 cm) en leg deze in voorslag.
Voorrijs ca. 15 minuten.
De deegstukken uitrollen tot ca. 2 mm dikte en op bakplaten leggen. Prik de plakken regelmatig met de prikrol.
Narijs ca. 30 minuten.
Bakken ca. 12 minuten op 210°C. met milde vloer.
Maak ondertussen de gele room vulling aan.Voeg Credi Crème Authentique toe aan het water. Meng 2 minuten bij een lage snelheid en 3-4 minuten bij een hoge snelheid.
Gebruik 9 plakken als onderplak. Spuit op iedere plak ca. 6300 gram gele room vulling.
Gebruik 9 plakken als bovenplak. Glaceer deze met chocolade fondant, ca. 2400 gram per plak.
Snijd de boven- en onderplakken onafhankelijk van elkaar op het gewenste Brood Tompouce formaat. Stel hierna de Brood Tompoucen samen en plaats ze in rondellen.