Zonne Vloerbrood

Bekijk het recept voor Zonne Vloerbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Afwegen: ong. 450 gram.

Puntrijs: ong. 40 minuten, opmaken als vloerbrood.

Decoreren aan de onderzijde met zonnebloempitten, decoreren aan de bovenzijde met roggebloem. Met een rondstekertje 3,5 cm door middel van een draaiende beweging een viertal cirkels insnijden.

Narijs: ong. 65 minuten.

Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom.

Roterend Bakken: ong. 35 minuten bij 220℃.

Extra informatie

Door VITASON ZONNEPIT (50%) te combineren met olijfolie en gedroogde bieslook krijgt u een onderscheidend krokant broodje. Heerlijk voor bij de lunch, diner of barbecue.