Suikerbrood (PROSON LUXE AU BEURRE)

Smakelijk suikerbrood op basis van PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG. U kunt het suikerbrood voor het bakken instrijken met doreerei. Vervolgens insnijden en suikerparels in de snede leggen.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 3000 g - 30% Suiker P4

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Weeg evenveel deegstukjes af als het aantal broden dat gemaakt wordt. Deze deegstukjes zullen als deksel dienen

Meng voorzichtig de suikerparels door het deeg

Bulkrijs: ong. 15 minuten

Weeg het aantal deegstukken af

Bolrijs: ong. 15 minuten

Modelleren: Doe de deegstukjes rond de deegstukken en bol voorzichtig op. Leg de deegstukken op bakplaten of in Vormen:8

Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 85% vocht

Instrijken met doreerei. Insnijden en suikerparels in de snede leggen

Bakken: ong. 40 minuten op 220°-190℃