Sandwiches (CREME CLASSIC)

Bekijk het recept en de werkwijze voor Sandwiches op basis van CREME CLASSIC RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 170 g - 1,7% Zout
  • 500 g - 5% Gist
  • 1500 g - 15% CREME CLASSIC RSPO-SG
  • 500 g - 5% Suiker
  • 4800 g - 48% Water ong.

Recept werkwijze

Maak van alle grondstoffen een soepel deeg.

Deegtemperatuur: ong. 26°C

Afwegen: deegstukken afwegen van ong. 1500 gram en opbollen.

Bolrijs: ong. 20 minuten.

Deegstukken verdelen en 5 à 10 minuten laten rusten.

Deegbolletjes langwerpig maken en op bakplaten leggen.

Narijs: ong. 90 minuten bij 30°C en 80% vocht.

Voor het bakken afspuiten met ei.

Bakken: ong. 9 minuten bij 260°C.