Baguette en Petit Pain

Bekijk het recept voor Baguette en Petit Pain

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 200 g - 2% Gist
  • 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
  • 5800 g - 58% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: ca. 1600 tot 1900 gram (30 stuks).

Voorrijs: ca. 10 minuten.

Verdelen en opbollen.

Bolletjesrijs: ca. 10 minuten.

Opmaken als petit pains en op bakplaten (goten) leggen.

Narijs: ca. 100-120 minuten.

Voor het bakken insnijden zoals gewenst.

Bakken: ca. 18 minuten bij 225°C met stoom.