Paashaasjes (CREME / PATES DE LUXE)

Bekijk het recept voor Paashaasjes (CREME / PATES DE LUXE).

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG  
  • 180 g - 1.7% Zout
  • 900 g - 9% Gist
  • 1000 g - 10% Suiker
  • 1000 g - 10% Heel ei
  • 4500 g - 45% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en stevig deeg.

Deegtemperatuur: ong. 27℃.

Bulkrijs: ong. 10 minuten.

Modelleren: Uitrollen op 3,5 mm en steken met een paassteker.

Decoreren: Naar wens (gebruik bijvoorbeeld voor oogjes krenten en voor een oor een halve amandel). Strijken met ei.

Narijs: ong. 70 minuten.

Bakken: ong. 10 minuten bij 220℃ - 230℃.

Afwerken met boter.