Licht Meergranen Baguettes

Bekijk het recept voor Licht Meergranen Baguettes met VITASON LICHT MEERGRANEN (50%).

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Bulkrijs: ong. 50 minuten

Afwegen: ong. 350 gram en oppunten

Puntrijs: ong. 30 minuten

Modelleren: Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door een zadenmengeling rollen en tussen deegkleedjes leggen

Narijs: ong. 40 minuten

Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken vervolgens insnijden.

Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom