Hazelnoot Koeken

Bekijk het recept voor Hazelnoot Koeken met CREDI HARDE WENER.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2750 g - 100% CREDI HARDE WENER
  • 330 g - 12% Basterdsuiker
  • 165 g - 6% Bruine basterdsuiker
  • 1250 g - 46,29% Boter
  • 150 g - 5,54% Water ong.

Vulling

  • 1250 g - 50% Hazelnootpasta
  • 1250 g - 50% Fondant

Recept werkwijze

Zet van alle ingrediënten een hardewenerdeeg.

Bakken: ca. 14 minuten op 190°C.

Afwegen: ca. 1600 gram (30 stuks).

Verwarm de hazelnootpasta en fondant afzonderlijk van elkaar tot ca. 40°C en meng het daarna tot een homogene vulling

Spuit op de onderkant van de helft van alle afgekoelde plakjes een dop vulling van ca. 45 gram. Druk de overgebleven plakjes op de andere kant van de vulling

Afwerken: garneer chocolade streepjes op de koeken.