Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram

Bolrijs: ong. 15 minuten

Modelleren: Verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op bakplaten of tapijten. Eventueel decoreren met graanvlokken

Narijs: ong. 60 minuten in de rijskast op 30℃ en 80% vocht

Bakken: ong. 18-20 minuten op 240℃ met veel stoom

Decoratieadvies

De deegbollen kunnen met verschillende graan- en/of zadenmixen afgewerkt worden

Variatiemogelijkheden

Indien gewenst de deegstukken insnijden