Donker Meergranen Baguette (VITASON DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (VITASON DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: ong. 350 gram

Bolrijs: ong. 30 minuten

Langsteken (ong. 40 cm) en op inschietapparaat leggen

Narijs: ong. 65 minuten

Decoreren: Bestrooien met roggebloem en voor het bakkeninsnijden.

Bakken: Inschieten op 240℃, met iets stoom. Afbakken ong. 20 minuten bij 230℃. De laatste 5 minuten de schuif open

Variatiemogelijkheden

Halfweg de narijs bestrooien met roggebloem en inknippen als korenhalm.