Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Afwegen: ong. 350 gram.

Bolrijs: ong. 30 minuten.

Langsteken (ong. 40 cm) en op inschietapparaat leggen.

Narijs: ong. 65 minuten.

Decoreren: Bestrooien met roggebloem en voor het bakken insnijden.

Bakken: Inschieten op 240℃, met iets stoom. Afbakken ong. 20 minuten bij 230℃. De laatste 5 minuten de schuif open.

Variatiemogelijkheden

Halfweg de narijs bestrooien met roggebloem en inknippen als korenhalm.