Ciabatta Mini (Rijsonderbreking)

Bekijk het recept voor Ciabatta Mini (Rijsonderbreking) met PROSON KROKANT MALT RSPO-SG en PROSON FREEZE RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Laatste 20% water geleidelijk toevoegen en afkneden.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Bulkrijs: ong. 90 minuten.

Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks.

Verdelen en NIET opbollen.

Zo snel mogelijk na het vormen invriezen.

Verwarmen
Via remrijskast: Het deeg de dag voor afbakken in de remrijskast zetten en hanteer het kleinbroodprogramma van de kast.
Via de nulkast: het deeg de dag voor het afbakken in de nulkast plaatsen. Deeg geleidelijk opwarmen. Let op uitdrogen.

Bakken: ong. 22 minuten bij 230℃ met stoom.