Eierkoekengebak
Eierkoekengebak op basis van Credi Eierkoekenmix en Credi Ammonium.
Stuks 1
Ingrediëntenlijst
Beslagplak:
- 1000 g CREDI EIERKOEKENMIX
- 225 g Eieren
- 200 g Water
Mascarpone Roomvulling:
- 150 g CREDI FOND NEUTRAL
- 20 g CREDI COMPOUND CITROEN LIMOEN
- 175 g Lauwwarm water
- 250 g Mascarpone
- 500 g Lobbig opgeslagen slagroom
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen voor het eierkoekenbeslag 10 minuten in een lage versnelling tot een homogeen beslag.
- Laat het eierkoekenbeslag minimaal 30 minuten rusten.
- Schep het eierkoekenbeslag in een met bakpapier geprepareerde bakplaat met opstaande randen van 60 x 40 cm.
- Bakken ca. 9 minuten op 230°C.
- Laat de beslagplak volledig afkoelen.
- Maak de Mascarpone Roomvulling:
Meng de Credi Fond Neutral en de Credi Compound Limoen Citroen met het lauwwarme water.
Spatel hier de lobbige slagroom en de mascarpone doorheen. - Vul de volledig afgekoelde beslagplak met de Mascarpone Roomvulling en laat deze voldoende opstijven in koeling of vriezer.
- Snij in gewenste maat en werk af naar eigen inzicht.