Eierkoeken
Eierkoeken op basis van Credi Eierkoekenmix en Credi Ammonium.
Stuks 210
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g CREDI EIERKOEKENMIX
- 2250 g Eieren
- 2000 g Water
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen 10 minuten in een lage versnelling tot een homogeen beslag.
- Laat het beslag minimaal 30 minuten rusten.
- Schep met ijsknijper 'nummer 16' eierkoeken van ca. 65 gram, met voldoende tussenruimte, op geprepareerde bakplaten.
- Bakken: ca. 7 minuten op 250°C.
- Laat de gebakken eierkoeken voldoende afkoelen voordat ze worden ingepakt.
De eierkoeken zijn prima direct van een vers beslag te scheppen.
Maar het beslag kan ook voor meerdere dagen gemaakt worden via de koeling.
Laat dan de geschepte eierkoeken goed op bakkerijtemperatuur komen voordat ze gebakken worden.