CreationS: Probeer, varieer, creëer!

Als bakker zorg je voor de optimale balans in je assortiment wat betreft type brood, kruimkleur, malsheid en vulling van het product. Het liefst op een efficiënte manier en met zo min mogelijk verschillende grondstoffen. Met de flexibel te doseren CreationS premixen (tussen de 10 en 40%) ben jij in staat om je eigen recepten te creëren in de dosering die jij wilt. Eén premix kan al de basis zijn voor verschillende broden in het assortiment. CreationS premixen zijn te combineren met elk broodverbetermiddel en bevatten geen zout. Ook zijn de premixen soepel, tolerant en zeer goed verwerkbaar in alle regulier voorkomende processen.

Zes soorten CreationS premixen

De CreationS premixen zijn verkrijgbaar in zes soorten waarvan je zelf het doseringspercentage bepaalt:

Gesneden boterham in kwarten. Elk kwart is van een andere boterham gebaseerd op de CreationS broodmixen van Sonneveld. De volgorde is pompoen, zonnebloem, mais en donker mout.

Flexibel doseren met CreationS premixen

CREATIONS MAIZE

CreationS Maize wordt gebruikt voor zowel grootbrood als voor specialiteiten zoals broodsnacks en lamineerproducten. Deze premix is rijk aan maïsbolletjes, maïsbloem, zonnebloempitten en sesamzaad. De premix geeft een royale bakaard.

CREATIONS DARK MALT

Met CreationS Dark Malt kun je eenvoudig variëren met de kruimkleur van je meergranenbrood, van donker tot zeer donker. Hoe hoger de gebruikte dosering, hoe donkerder de kruimkleur. De premix heeft uitgebalanceerde melange van verschillende moutmelen, zaden, zonnebloempitten en geroosterde sojastukjes.

Een overzicht van de kruimkleuren van broden gemaakt met CreationS zonnebloem

CREATIONS PUMPKIN

CreationS Pumpkin is de ideale premix voor uiteenlopende soorten grootbrood en zachte broodjes. Naast pompoenpitten bevat deze premix ook een melange van lijnzaad, geroosterd sesamzaad en rogge.

Een overzicht van de kruimkleuren van broden gemaakt met CreationS zonnebloem

CREATIONS SUNFLOWER

CreationS Sunflower is bij uitstek geschikt voor groot- en kleinbroodsoorten en specialiteiten zoals baguettes en lamineerproducten. De premix heeft een hoog aandeel zonnebloempitten, lijnzaad, geroosterd sesamzaad en maïsbolletjes.

CREATIONS MALTED WHEAT

Met CreationS Malted Wheat (premix zonder zout) bakt u eenvoudig uw eigen type licht bruinbrood. De premix is geschikt voor diverse groot- en kleinbroodsoorten, geeft een royale bakaard en is ideaal te combineren met CreationS Maize.

CREATIONS MEDITERRANEAN

Met CreationS Mediterranean (premix zonder zout) bak je eenvoudig diverse mediterrane broodsoorten, zoals ciabatta, focaccia en andere krokante broodsoorten. De uitgebalanceerde melange van specerijen, zongedroogde tomaat en kruiden zorgt voor de typische smaak- en geurbeleving van broodsoorten uit mediterrane landen. De mix is rijk gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad en maïsbolletjes.

Smakelijke combinaties met banket

Wist je dat de CreationS premixen ook goed te combineren zijn in banket? Het levert verrassende eindproducten op! Bekijk bijvoorbeeld eens het recept van CreationS Appel Karamel Hazelnoot Plaatcake.

creations-appel-karamel-hazelnoot-cake